Vezi cos Comanda
-30% Prepararea bauturilor in casa (1976)

Prepararea bauturilor in casa (1976), carte de N. Gherman, editia a II-a imbunatatita si completata. Cuprinde, printre altele: Bauturi fierbinti din vin, Crusonul, Bauturi dietetice, Bolile si defectele vinului, Paharele, Nectaruri de fructe, Siropuri si limonade, Visinate, Rachiuri aromatizate, Fermentatia, Cvasuri.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Prepararea bauturilor in casa (1976)

  • 11.00Lei
  • 7.70Lei
Disponibilitate: Ultima bucata!
Autor N. Gherman
An publicare 1976
Editura Tehnica
Limba romana
Numar pagini 128
Stare satisfacatoare