Vezi cos Comanda
-60% Stoc epuizat Povestiri (Mihail Sadoveanu, 1968)

Povestiri (Mihail Sadoveanu), din cuprins: Pescuitul cu undita, Peste de Moldova, Despre crapi, Pasaj de rate, sara, Ucenicie, intr-o breasla veche, Bordeienii, Bulboana lui Valinas, Tovarasi de pescuit, Ploaie, la Nada Florilor, Pacat boieresc, Vant dinspre Caliman.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Povestiri (Mihail Sadoveanu, 1968)

  • 12.00Lei
  • 4.80Lei
Disponibilitate: Stoc epuizat
Autor Mihail Sadoveanu
An publicare 1968
Editura pentru Literatura
Limba romana
Numar pagini 396
Stare foarte buna