Vezi cos Comanda
-40% Stoc epuizat Limba engleza. Manual pentru anul III de studiu (1990)

Limba engleza. Manual pentru anul III de studiu (1990), de Doris Bunaciu, Georgiana Farnoaga, elaborat in anul 1983 si revizuit in anul 1990. Din sumar: Past Tense Simple, Past Perfect, Indirect Speech, The Reflexive Pronoun, Independence Day, School in Romania, Going Shopping, Can-Be able to.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Limba engleza. Manual pentru anul III de studiu (1990)

  • 29.00Lei
  • 17.40Lei
Disponibilitate: Stoc epuizat
Autor Doris Bunaciu Georgiana Farnoaga
An publicare 1990
Editura Didactica si Pedagogica
Limba romana
Numar pagini 160
Stare buna