Vezi cos Comanda
-50% Stoc epuizat Enciclopedia Europei

Lucrarea Enciclopedia Europei, de Horia C. Matei, Silviu Negut, Ion Nicolae, ofera o radiografie a acestei noi lumi, la nivel global si pentru fiecare dintre cele 46 de state (geografie, economie, istorie, turism). Cuvant inainte de Acad. Mircea Malita. Continentul nostru si-a multiplicat frontierele, isi rescrie istoria, isi regandeste economia si politicile, dupa disparitia ultimului imperiu al sec.20 si a marii utopii, comunismul, putand spune ca acest continent a cunoscut cele mai importante modificari de-a lungul ultimilor ani, toate fiind cuprinse in cadrul volumului de fata.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Enciclopedia Europei

  • 35.00Lei
  • 17.50Lei
Disponibilitate: Stoc epuizat
Autor Horia C. Matei Silviu Negut Ion Nicolae
An publicare 2001
Editura Meronia
Limba romana
Numar pagini 382
Stare foarte buna