Vezi cos Comanda
-50% Stoc epuizat Dulciuri servite la cafea

Lucrarea Dulciuri servite la cafea, de Liana Parjol Savulescu, Denisa Parjol Savulescu, cuprinde peste 1600 retete de dulciuri care pot fi servite la o ceasca de ceai sau cafea. Cartea este utila atat gospodinelor, indiferent de experienta lor, cat si celor din domeniul alimentatiei publice, cofetarii, din restaurante, cantine. Din cuprins: Deserturi cu ceai, Compoturi de vara, Dulceturi, Modul de preparare a cafelei negre si turcesti, Arta prepararii ceaiului, Creme, Deserturi reci cu fructe, Siropuri si soteuri.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Dulciuri servite la cafea

  • 85.00Lei
  • 42.50Lei
Disponibilitate: Stoc epuizat
Autor Liana Parjol Savulescu Denisa Parjol Savulescu
An publicare 1999
Editura Tehnica
Limba romana
Numar pagini 344
Stare buna