Vezi cos Comanda
-50% Diagonale (Monica Lovinescu)

Volumul Diagonale (Monica Lovinescu) reuneste recenzii limpezi, concise, transante la cartile memoriei si bilantul acestui sfarsit de secol si de mileniu, scrise de romani, dar si de rusi, polonezi sau americani. In lucrare apar textele publicate in rubrica cu acelasi nume din Romania literara intre anii 1996–2001, de catre scriitoare. Dincolo sau in chiar substanta unei anumite repetitivitati, identificam inca o data temele unei lupte de o viata: destinul istoric al poporului roman, opozitia la comunism, memoria ca factor e supravietuire, eticul si esteticul, contributia Occidentului la perpetuarea vreme de trei sferturi de secol a iluziei totalitare, cu reversul ei in realitatea Estului comunizat.

Coletele se expediaza in termen de 24 de ore de la efectuarea comenzii!

Livrarea comenzilor se face prin intermediul postei romane sau al curieratului rapid.

Pentru livrarile cu posta romana taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit cu posta romana. Timpul de livrare este de 2-5 zile din momentul efectuarii expedierii.
Pentru livrarile prin intermediul curieratului rapid, taxa de livrare este de 12 lei. Comenzile cu valoare mai mare de 50 lei beneficiaza de transport gratuit prin intermediul curierului rapid. Timpul de livrare este de 1-3 zile din momentul efectuarii expedierii
 
Comenzile in afara tarii au taxe postale diferite, deoarece variaza in functie de tara de destinatie si greutatea coletului. Comanda minima pentru livrarile in afara tarii este de 100 lei. Pentru astfel de comenzi veti fi contactati de catre operatorii nostri si informati asupra modalitatii de plata.

Diagonale (Monica Lovinescu)

  • 49.00Lei
  • 24.50Lei
Disponibilitate: Ultima bucata!
Autor Monica Lovinescu
An publicare 2002
Editura Humanitas
Limba romana
Numar pagini 244
Stare foarte buna